Trænger dine køers klove til en kærlig hånd? Kunne du godt bruge tips til at forbedre driftsøkonomien? Eller vil du gerne forbedre din grovfoderproduktion?

Uanset hvilken del af bedriften, der trænger til et gennemsyn, er der hjælp at hente hos Heden & Fjordens nye fokusgrupper. Helt praktisk foregår fokusgrupperne ude på deltagernes bedrifter, hvor man går i dybden med det valgte tema.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det har en snert af ERFA-gruppe, men forskellen er, at vi har valgt et snævert tema, som vi fokuserer på. Så hver fokusgruppe arbejder enten med for eksempel klovsundhed eller driftsøkonomi, fortæller kvægkonsulent Aage Nielsen fra Heden & Fjorden.

Tanken er, at gruppen når rundt på alle bedrifterne en-to gange, alt efter hvor mange der er i gruppen.

Dele erfaringer

En konsulent fra Heden & Fjorden følger gruppen, og desuden er det meningen, at landmændene i gruppen dele erfaringer og giver hinanden tips og udfordringer. Til sidst samler gruppen op på, hvad de enkelte landmænd har fået ud af forløbet.

Der findes både fokusgrupper for mælkeproducenter samt slagtekalve- og kødkvægproducenter. Der er tilmeldingsfrist den 31. januar.