Ved at holde omkostningerne nede i deres newzealandske sharemilker-eventyr håber et skotsk par, at de kan komme tættere på drømmen om egen bedrift, hvor de begge kan arbejde fuldtid.

At holde omkostningerne nede for at opnå en rimelig fortjeneste er hovedformålet for et ungt skotsk par, der i øjeblikket er sharemilkere på en bedrift i New Zealand.

Efter at være emigreret til New Zealand fra Biggar i Skotland i 2015 malker 34-årige Gregor Ramsay og 30-årige Lynne Ramsay nu 140 jerseykøer på en gård på Taieri-sletten uden for Dunedin i South Otago.

Med ambitioner om at fordoble besætningsstørrelsen i fremtiden arbejder Gregor og Lynne hårdt for at få drømmen om egen gård til en dag at gå i opfyldelse.

Parret er i gang med deres anden sæson af en treårig sharemilker-kontrakt og nyder den foreløbige succes, deres indsats giver.Mens de producerer mælk af høj kvalitet for at imødekomme markedskravene og få de bedst tilgængelige priser, har parret hele tiden et øje på deres omkostninger og holder teknologiinvesteringer på et absolut minimum.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind