Landmænd og rådgivere fra 17 lande var med, da Lean-ekspert Susanne Pejstrup og hendes britiske kollega Phil Cooper inviterede på virtuelt gårdbesøg hos mælkeproducent i USA med 5000 køer. Gården vækster kraftigt, og ved hjælp af Lean er besætningen nu bl.a. blevet antibiotikafri.

- Hej, hallo, good morning, good evening - how are you? Folk fra Europa, USA, Brasilien, Sri Lanka og Rusland popper op på computerskærmene hjemme ved køkken- og kontorborde. En times gårdbesøg via programmet Zoom bringer folk fra hele verden sammen - hver for sig.

I dag besøger vi Andrew Weber, som er manager på gården Drumgoon Dairy i South Dakoto, USA, hvor han har været ansat i tre år. Gården har 5000 Holsteinkøer og 50 medarbejdere - mange med mexicanske rødder, og han vil på mødet fortælle, hvordan de ved hjælp af Lean har forbedret deres resultater på bare et år.

Det var først ved tavlemøderne, at vi fik præciseret udfordringerne. Det vil sige hvad der skulle gøres for at nå målene, hvornår det skulle gøres og hvem der skulle gøre det.

Andrew Weber

Lean er et godt værktøj til at skabe permanente forandringer, idet problemerne formuleres og løses indefra.

Sara Barber og Dan Bakker

Mødet er gratis, og hvordan du kan deltage i kommende møder, kan du læse i boxen.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind