CR-foderservice producerer og forarbejder flere og flere blandinger og råvarer for de danske kvæg- og kalvebesætninger.

Vil du gerne anvende dine egne råvarer og sikre gode og ensartede blandinger samt undgå dyre omkostninger på transport af korn, så kan CR-foderservice forarbejde dine råvarer enten til en blanding eller til anvendelse af enkelt råvarer i fuldfoderblander.

Der er også en del landmænd som køber et parti råvarer. Det kan f.eks. være et træk majs eller hestebønner som vi så kommer og enten valser eller formaler samme dag eller dagen efter, det er leveret.

Vi kan håndtere hestebønner, roepiller, majs, syrebehandlet korn osv. i den struktur som landmanden ønsker det. Både som valset, fint eller groft formalet. Såfremt råvarerne ikke er på samme adresse som de skal anvendes på, kan vi flytte op til 12 - 18 tons pr. blanding.

CR-foderservice har også mulighed for at hjælpe producenter der laver GMO-fri mælk. Vi har autorisation til produktion af økologisk foder og har derfor dedikeret et anlæg til dette formål.

Firmaet blev grundlagt i 2011 og har i dag 9 anlæg kørende: 6 stk. på 12 tons og 3 stk. på 18 tons. De kommer i hele landet hver uge, hvilket sikrer at landmanden altid har friske og sunde varer/blandinger klar til fodring.

Personalet består af erfarne medarbejdere fra grovvarebranchen eller tidligere landmænd, både i administration og chauffører. Vi arbejder ud fra den filosofi at service og kvalitet overfor vores kunder og vores produkter altid kommer i første række.

CR-Foderservice er ISO 22000-godkendt og kontrolleret og godkendt af Fødevarestyrelsen.