Vi værdsætter og nyder naturen omkring os og har i flere år gjort noget for at passe godt på den. Også længe inden dette blev moderne, og inden landmændene blev gjort skyldige i ødelæggelse af vores naturområder.

Nu er høsten ved at være overstået, og august har været gavmild med solskinstimer, så det har været muligt at nyde nogle dejlige aftener på terrassen med en god oksebøf og et glas rødvin til lyden af de mange forskellige fugles kvidren og strandtudsernes svuppende besøg på terrassen og harens ivrige hoppen hen over græsplænen ved skumringstid.

Sidst på aftenen og først på natten høres sløruglens hvæse skrig, og aftenen og natteroen forstyrres til tider af et lille nys eller en muhen, så vi ikke helt glemmer hvor vi er.

Vi må konstatere, at det er ideologien, der skal drive en fortsat afgræsning af vores § 3-områder i fremtiden.

Vibeke Jørgensen

Forår, sommer og efterår byder altid på et væld af forskellige dyr, der lige kigger forbi eller som vi har fornøjelsen af at høre. For eksempel i maj hvor strandtudserne fremfører deres skønsang i et fint orkestreret kor. Vi hører duernes kurren og svalernes ivrige sang. Vi iagttager råvildtet, der prøvesmager havens overflødigshorn af nye skud.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind