Det er umådeligt vigtigt, at vi har styr på hvilke smitteveje udefra, som kan være en risiko. Husk at italesætte de udfordringer som viser sig i det daglige vedrørende smittebeskyttelse.

Kan vi bruge erfaringerne fra corona/covid-19 til noget positivt? Har vi lært noget?Vi har alle været (og er det i nogen grad stadigvæk) i en mærkelig tid, hvor det har været nødvendigt at omstille os i vores dagligdag ud fra de anbefalinger, som Sundhedsstyrelsen og de folkevalgte har opstillet for os.

Vi har i den grad ændret adfærd, hvilket uden tvivl - på godt og ondt - har betydet noget for udviklingen af Covid-19.For nogle har det medvirket til en total "tourn around" i dagligdagen, mens det for andre kun har haft en meget lille indflydelse på de daglige rutiner og arbejdsopgaver.

I kvægbruget har vi i mange år snakket om smittebeskyttelse og hygiejne i forbindelse med sundhed og smitsomme sygdomme hos kvæg.

Søren Moesgaard Knudsen

I kvægbruget har vi i mange år snakket om smittebeskyttelse og hygiejne i forbindelse med sundhed og smitsomme sygdomme hos kvæg - men har vi gjort noget? Og i så fald: Har vi gjort nok?

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind