Det blev en god start på grovfodersæsonen hos Flemming Jensen og Lene Dohn, der i år har valgt at deltage i konceptet "Mere mælk med DLF 2.0", for at optimere på deres produktion af grovfoder til køerne.

Efter en lang periode med koldt vejr og nattefrost kom varmen endelig i slutningen af maj, hvilket satte gang i væksten på slæt-græsmarkerne hos Flemming Jensen og Lene Dohn på Moesgaard ved Øster Bjerregrav vest for Randers.

Første slæt blev skårlagt tirsdag den 19. maj om formiddagen, fire dage senere end planlagt. Græsset blev revet sammen i skår sidst på formiddagen onsdag i høj solskin og 20 graders varme. Torsdag morgen klokken otte kom maskinstationen med finsnitteren, og klokken 14.00 den 21. maj var første slæt lagt under plastik i siloen.

Ved at deltage i konceptet, får vi flere øjne på vores grovfoderproduktion - og det skader aldrig.

Flemming Jensen

Således blev grovfodersæsonen 2020 skudt i gang på den midtjyske bedrift, hvor de i år har valgt at takke ja til at deltage i konceptet "Mere mælk med DLF 2.0", der er et nyt tilbud til mælkeproducenter, som ønsker at sætte ekstra fokus på deres produktion af grovfoder.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind