Landmandsfamilie driver 110 hektarer jord. Til gården hører en malkekvægsbesætning på 200 køer samt et lille ostemejeri. Desuden er det et besøgslandbrug med 10.000 gæster årligt.

- Der er alt for mange historier om landbruget i USA, hvor det er svært at gennemføre et generationsskifte af økonomiske årsager. Det var også situationen for mig, da jeg vendte hjem i 16-års alderen fra en 4-H ungdomstur til Wisconsin og meddelte mine forældre, at jeg ikke kun havde planer om at blive på gården, men at jeg ville etablere et lille ostemejeri på mælkefarmen, fortæller den 33-årige Alise Sjöstrom og forsætter:

- Med dette udspil så mine forældre på mig med forundring. De var bestemt ikke sikre på, at denne drøm kunne gå i opfyldelse. På daværende tidspunkt vidste de intet om, at de en dag ville blive partnere med min kommende mand og jeg i Redhead Creamery. Det er vores lille ostemejeri, som er en integreret del af Jer-Lindy Farms, der har 200 malkekøer.

Gården på 110 hektarer ejes og drives af Jerry og Linda Jennissen og Alise og hendes mand Luca Sjöstrom. Gården og mejeriet ligger i et bakket landskab cirka 150 kilometer vest for Minneapolis (i Brooten) i et typisk landbrugsområde, hvor majsmarkerne strækker sig, så langt øjet rækker.

[...]

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind