I hjertet af Transylvanien i Unirea ligger gården De la Ferma. Den er ejet af familien Bîcu, som gennem 25 år har opbygget bedriften fra at være en sen-kommunistisk lagerhal på en græsmark til en moderne malkekvægsbedrift med eget osteri.

Med danske øjne ligner bedriften ikke noget særligt, men efter rumænske forhold er det en stor produktion med moderne mejerianlæg, der holder gang i lokalsamfundet. Der er 450 malkekøer og 1000 får på bedriften. Ostene, der bliver produceret på De la Ferma, er baseret på de traditionelle rumænske ostetyper: Burduf (æltet ost) og telemea (feta-type).

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.