Vi havde besøg af en ernæringsekspert fra vores foderfima, og han foreslog, at vi skulle prøve at blande i, hvad der nærmest svarer til mask, men tørt, sammen med palmekernemelet for at øge både energiniveauet og proteinindholdet.

De sidste to måneder har været svære at komme igennem. Det er stadig svært at fatte, at Tony ikke er her. Jeg hører hele tiden hans stemme i mit hoved, især, hvis jeg overvejer at bruge penge på noget til farmene , kan jeg høre hans advarsel om at sikre mig, at det nu også kan betale sig.

Jeg skrev sidst om, at Tony lige havde ordnet de sidste ting i forberedelserne til at starte på at bygge den nye malkestald. Det skulle som sagt have været hans sidste projekt, og drengene og jeg gør det nu færdigt i hans minde. Byggeriet er i fuld gang, og malkestalden skulle være færdig ved udgangen af april.

Da det blev mig, der kom til at underskrive kontrakten, fandt jeg ud af, at det var meningen, at vi skulle betale for tømrernes ophold og mad - dog ikke morgenmad, som de selv ville klare. Da jeg undersøgte det nærmere, viste det sig, at det ville koste os omkring 500 dollars om dagen, da de var indlogeret på et motel i Havelock og spiste på pubben. Firmaet, som bygger stalden, kommer nemlig fra Canterbury,4 timers kørsel herfra. De ankommer mandag morgen og tager hjem fredag eftermiddag. Jeg fik altså ondt i lommeulden ved tanken om at skulle betale så mange penge hver dag, så efter en samtale med Frederik og hans dejlige veninde Emma foreslog hun, at tømrerne kunne flytte ind i Frederiks hus, der har fire soveværelser, og Frederik og Emma kunne flytte ind i mit lille nybyggerhus, som jeg har renoveret igennem de sidste tre år.

[...]

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Få fuld adgang med det samme

Opret dit abonnement her

Allerede abonnent? Log ind