For fremtiden vil det være muligt at se slagteresultater for leverede dyr samme dag, som de er slagtet på et af Danish Crown Beefs anlæg. Det vil blive lagt ud på Ejersiden efter 17.05, fortæller Ejvind Kviesgaard, der er afdelingschef i Danish Crown Beef Ejerservice.

- Vi oplever, at der er mange, som har svært ved at vente på resultatet af et specielt dyr, som har tiltrukket sig ekstra opmærksomhed hjemme i stalden. Derfor ringes der til os i Ejerservice for at få resultaterne, og det er de efterspørgsler, som vi har forsøgt at efterkomme med denne her nye mulighed.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fremover vil den enkelte landmand henvises til at benytte Ejersiden for at få resultatet på leverede dyr. Ved at gå ind på Ejersiden under menuen statistik og her hente udskriften "slagteresultater".

Her vil dyrets CHR nummer, kategori, slagtevægt, form, fedme og farve kunne ses. Resultatet er vejledende med forbehold for eventuelt fraskær, kassationer med videre.

På udskriften vises, hvilke kategorier der er tilmeldt, og hvordan de er placeret, når de er slagtet.

- Vi oplever nogle gange, at der ikke skelnes mellem kalve under 12 måneder eller ungtyre mellem 12-23 måneder, og det har stor betydning for, hvordan vi planlægger anvendelsen af slagtekroppen fremadrettet. Planlægningen starter allerede ved tilmelding, og for at den forløber bedst muligt, er det vigtigt med en skarp opsplitning, når der tilmeldes dyr, siger Ejvind Kviesgaard.