Abonnementsartikel

Danish Crowns opkøb af det svenske andelsslagteri KLS Livsmedel i Kalmar ser nu for alvor ud til at blive en realitet. Kort før jul blev overtagelsen godkendt af de fremmødte på en ekstraordinær generalforsamling, og i går skete det samme på endnu en vedtægts-dikteret generalforsamling.

Det eneste, der nu mangler, før handlen kan endelig gennemføres er en godkendelse fra de svenske konkurrencemyndigheder. Det skriver Danish Crown på sin hjemmeside.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi er meget glade for den positive tilkendegivelse vi har fået – både fra de mange andelshavere, der har godkendt købet og fra det spændende forhandlingsforløb, vi har haft med den svenske ledelse, siger Karsten Dejbjerg Kristensen, salgsdirektør i Danish Crown.

På et tidspunkt i processen gjorde svenske Scan AB et forsøg på at komme det danske selskab i forløbet ved en såkaldt fjendtlig overtagelse, men det prellede af på KLS-folkene, og når den netop vedtagne handel formentlig bliver en realitet, vil Danish Crown være Sveriges næststørste slagteri.