Abonnementsartikel

Med RMHs nye overlappende blandesnegle sikres en hurtigere og bedre flytning af foderet mellem blandesneglene

Rundt på kvægbedrifterne i landet bliver der stillet store krav til en ordentlig blandekvalitet hos fuldfoderblanderne. Ofte er det en af de vigtigste parametre, når der skal investeres i en ny blander.

Det har RMH nu fulgt op og viser på Agromek 2008 et nyt blandeprincip i deres nye vertikalblander med overlappende blandesnegle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandesneglene er blevet rykket tættere på hinanden, og dermed opnås en overlapning mellem sneglene. Den nye et-stjernede nyhed kan fås med både to og tre snegle.

- Det nye blandeprincip sikrer en hurtigere og bedre flytning af materialet mellem blandesneglene, hvilket naturligvis er vigtigst ved de store tresneglsblandere, pointerer RMH.

Med introduktionen af de overlappende blandesnegle får RMH-fuldfoderblanderne nye modelbetegnelser, nemlig; MIXELL, der således erstatter de tidligere VR og WAV modeller.

Har også stationær model

Det er også muligt at se RMH’s 45 kubikmeter stationære vertikal fuldfoderblander med tre snegle på Agromek.

Det er ifølge firmaet den største stationære fuldfoderblander på markedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den trækkes af en 61 hk elmotor med frekvensomformer og har påbygget en to-trins gearkasse med mulighed for variabel hastighed på sneglene gående fra 0 til 40 omdrejninger pr minut.