Abonnementsartikel

Skiold Mullerup A/S er klar med en ny serie af fordelerborde til virksomhedens hængebanesystem, og den nye serie har fået to nyhedsstjerner på Agromek.

Serien, der består af MM8X, MM82, MM83 og MM84, er modulopbygget og kan udvides efter behov, for eksempel i forbindelse med udvidelse af besætningen, holdopdeling eller hvis systemet skal tilpasses nye fodertyper.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Større kapacitet

Fleksibilitet, sikker håndtering, minimalt spild og minimalt vedligehold er nogle af de nøglekvaliteter, Skiold Mullerup fremhæver ved den nye serie af modulopbyggede fordelerborde, der kan monteres stående, vandret eller diagonalt.

Fordelerbordets sider er udført i rustfrit materiale, og bunden er udført i syrefrit, rustfrit stål med forstærket kædetræk og ny kædekonstruktion. Det har automatisk kædestrammer og mulighed for montering af en ekstra fordelervalse.

Desuden har foderbordene en væsentligt større kapacitet end tidligere.

- Systemet kan ændres efter fremtidens behov på ejendommen. Det indebærer en minimering af risici omkring det automatiske foderanlæg og medfører minimalt tidsforbrug og enkelt arbejde med fyldning af fordelerbordet, lyder det fra Skiold Mullerup.