På årets NutriFair-messe, der i år finder sted den 17.-18. januar, er der mere end 200 udstillere, som har meldt deres ankomst. Det giver den praktiske betydning, at messen i år foregår i to haller, på hver sin side af indgangspartiet. Fra messens projektleder Jørgen Kronborg lyder der en klar tilfredshed med messens succes.

- Det er selvfølgelig dejligt, at så mange anerkender kvaliteten af messen og vælger at udstille hos os igen og igen. Men det er mindst lige så dejligt, at der år efter år kommer nye til, siger han og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er klar over, at vi har en udfordring i år med at få vores gæster til at huske, at der er udstilling i to haller, men vi vil gøre vores bedste for at gøre det synligt, så vanens kraft bliver brudt for de gæster, som er vant til at komme på messen.

For Messe C og teamet bag NutriFair, ser man det dog som en kæmpe fordel, at messen vokser, da det dermed også giver gæsterne noget mere.

- Et af elementerne i den nye Hal D bliver vores Agro Energy-sektion, hvor vi sætter spot på energiproduktion, energiforbrug og -optimering. Sammen med de mange udstillere bliver arealet et stort ekstra aktiv for de besøgende, siger Morten Ihlow, salgschef i Messe C Fredericia.

Ramme for faglige foredrag

Igen i år danner NutriFair ramme for en række faglige foredrag, hvor messens gæster kan høre om alt fra nytten af afskallet havre, til viden om, hvordan man får sin virksomhedsplan realiseret.

- Både fra gæster og udstillere oplever vi stor glæde af Speakers Corner, og faktisk har vi flere virksomheder, der ønsker at bruge scenen, end der er plads til, siger Jørgen Kronborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Igen i år har både Bæredygtig Landbrug og Danske Svineproducenter valgt at afholde henholdsvis stormøde og generalforsamling i forbindelse med NutriFair.

Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter er også på plads i igen i år på messen. I det ene hjørne i hal A, LDM'S Corner, vil bestyrelsen være klar til at debattere holdninger med medlemmerne samt høre deres ideer til og kritik af foreningens arbejde. Derudovder er der interessante, faglige indlæg med et økonomisk fokus, samt en paneldebat med deltagelse af formændene for LDM og L&F, Kvæg samt politikere. Debattørerne vil krydse klinger om aktuelle emner indenfor mælkeproduktion.