Abonnementsartikel

Stemas Maskinsalg kommer til Agromek med flere maskinmærker, hvoraf flere er udviklet med større komfort for øje

Stemas Maskinsalg vil også i år være at finde på Agromek. Men i år deles standen med både Johs. Møllers Maskiner og Åkerbergs, der lige som Stemas Maskinsalg er en del af JMM Group.

Stemas bringer læsseudstyr, gravemaskiner, bulldozere og komprimeringsmateriel med fra Weidemann, Yanmar, Ammann, Liebherr, Neuson og de grønne Merlo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Perfekt til landbrugsbygninger

I løbet af 2008 vil flere nye maskiner komme i handlen herhjemme. Det drejer sig i første omgang om en ny læssemaskine fra Weidemann og to nye gravemaskiner fra Yanmar.

Weidemann har lige afsløret den nye hjullæsser 4070 CX80 LP i vægtklassen 5300 kg med en arbejdshøjde på kun 2,40 meter. En effektiv maskine, som desuden er den laveste på markedet.

Netop den lave arbejdshøjde gør maskinen specielt velegnet til brug i lave rum, som for eksempel fjerkræstalde eller industri- og landbrugsbygninger, hvor adgangsforholdende er trange.

Generelt kan det siges om Weidemann, at hele produktsortimentet har været igennem en gennemgribende design ændring og er blevet fornyet til at omfatte mere end 30 nye modeller.

Fokus for det nye design har blandt andet været en mere kompakt konstruktion og forbedrede køreegenskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nye produkter

To nye gravemaskiner fra Yanmar vil blive sat i produktion i starten af året. I januar er det ViO50 og til marts er det ViO57 som sættes i gang.

Med ViO57 har Yanmar fået sat fokus på de skandinaviske kunder og gennemtænkt en maskine, som lever op til de mange krav til for eksempel teknik og komfort, som kunderne efterspørger.

- Vi forventer os rigtig meget af den nye ViO57, der er blevet udstyret med proportionalstyring, aircondition, luftsæde, radio og elektronisk påfyldningspumpe, siger Robert Kjærgaard, direktør i Stemas Maskinsalg.