Abonnementsartikel

Nicolaisen & Larsen A/S gør sit indtog på Agromek i næste uge med intet mindre end 11 nyheder inden for landbrug, entreprenørsektoren, grønne områder og vejsektoren.

Inden for landbrug er trækplastret den nye JCB 403 – en lille, kompakt læssemaskine med knækstyring, som ikke hidtil har været produceret af JCB.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den udfylder en flot plads i det store JCB-program, der i denne størrelse hidtil kun har haft skridstyrede minilæssere, lyder det fra Nicolaisen & Larsen, hvor man håber, at JCB 403 kan åbne et stort marked, hvor virksomheden ikke før har været repræsenteret.

Et andet nyt indslag er JCB TM 310S teleskoplæsseren, der er en opdatering af den tidligere TM 300. TM 310S har fået større motor, øget læssekapacitet, ny transmission og en yderligere opdatering af komforten.

Inden for konventionelle teleskoplæssere viser Nicolaisen & Larsen den nye modeltype, Agri Extra, hvor især komforten har fået et løft i forhold til det tidligere flagskib, Agri Super, herunder servo monteret i armlænet og variflow hydraulik, der automatisk tilpasser sig arbejdsopgaven.

Bred nyhedsvifte

Nicolaisen & Larsen præsenterer otte nyheder inden for entreprenørsektoren, grønne områder og vejsektoren.

Blandt andet præsenterer virksomheden to nye rendegravere, en ny minigraver og en ny mikrograver, der med sine blot 875 kilo er den mindste gravemaskine nogensinde fra JCB.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til vejsektoren gælder det en ny knækstyret tandremtromle fra JCB Vibromax.

Til det grønne område viser Nicolaisen & Larsen tre nye kompakte traktorer, der spænder fra 27 til 54 hestekræfter. Også her er der tale om et nyt koncept fra JCB, der har fokuseret på at producere velkonstruerede traktorer med meget udstyr og et godt førermiljø.

Der bliver også lejlighed til et gensyn med et par ”gamle” nyheder, idet man på Nicolaisen & Larsens stand kan se et udvalg af JCB-maskiner, der blev vist første gang på Agromek 2007.

Det drejer sig om traktoren Fastrac 8250, teleskoplæsseren 524-50, landbrugsgummigeden 434S, den seneste udgave af rendegraveren 4 CX samt mindre vibrationsmateriel.