Husdyrproducenterne kan møde et stærkt felt af udstillere samt deltage i debatmøder, foredrag og generalforsamlinger på NutriFair 2018 i Fredericia.

Om godt to måneder - den 17.-18. januar 2018 - går det løs i Fredericia med NutriFair - fagmessen for husdyrproducenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Optimismen er stor forud for den syvende udgave af fagmessen, som oplever stor interesse fra udstillersiden. Således er der allerede flere end 200 udstillere på plads i MESSE C, og flere kommer til i de kommende uger.

Ud over det stærke felt af udstillere danner NutriFair 2018 atter rammen om en række debatmøder, generalforsamlinger og foredrag.

Danske Svineproducenter har afholdt generalforsamling i tilknytning til NutriFair lige fra år ét, og 2018 bliver ingen undtagelse.

Speakers Corner indtages blandt andre af Tænketanken Frej, som er en uafhængig, fødevarepolitisk tænketank med en gruppe yngre mænd og kvinder i spidsen fra både land og by. Frej vil samtænke en god fødevareproduktion med hensynet til vores miljø, klima, natur og dyrevelfærd.

- På NutriFair vil vi blandt andet tale om, hvordan landmændene skal handle for at opnå et mere positivt image i samfundet, og om hvad vi unge forbrugere tænker. Selv om en stor del af produktionen går til eksport, så er hjemmemarkedet utroligt vigtigt. Det er her, rammevilkårene fastsættes, og vi oplever, at politikerne i dag er meget hurtige til at løbe med på strømninger i befolkningen. Landbruget skal derfor tage de danske forbrugere seriøst, siger medstifter og formand for Frej, Marie-Louise Thøgersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hun understreger, at Frej anerkender landbrugserhverv-ets gode intentioner, og organisationen vil skabe bevægelse gennem samarbejde og saglig dialog - ikke ved at slå nogen oven i hovedet.

- Vi oplever - også på sidste års NutriFair - at landmænd-ene er konstruktive, lydhøre og interesserede, hvis man præsenterer sine synspunkter på en fair og ordentlig måde, siger Marie-Louise Thøgersen.

Frej har i øvrigt et område på messens nye Meeting Lounge, så man kan også møde dem og tage en snak, når de ikke er på scenen.