Abonnementsartikel

Myfarm.dk er landmændenes nye mødested, når de vil disukutere med kolleger

Landmænd får nu mulighed for at lufte sine ideer og debattere med kolleger helt uden censur – og med et smil i øjet.

Det er myfarm.dk, der netop er åbnet, og det nye community tilbyder alle interesserede at deltage.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- MyFarm vil nok først og fremmest fange interessen hos unge landmænd, men alle kan oprette sig som bruger, siger webansvarlig Morten Jakobsen, Fagbladsgruppen, der står bag lanceringen.

- Vi kalder også MyFarm for Landmandens Legeplads, fordi der her skal være plads til at slå sig løs og lave lidt sjov.

Det er gratis at oprette sig som bruger og oprette sin egen profil. Når profilen er oprettet kan man oploade profilbilleder, lave billedgallerier, og brugeren har også mulighed for at uploade videoklip. Med oprettelse som bruger fås der adgang til at deltage i debatforum og starte blogs. Det er helt op til den enkelte.

Hurtigere svar på tiltale

Tidligere diskuterede landmænd primært, når de mødtes til møder eller ved andre lejligheder stod over for hinanden. Eller meningerne er blevet trykt i diverse medier, hvor svaret så er kommet dage eller uger senere.

Disse muligheder svarer ikke til de forventninger, unge landmænd har. De vil have mulighed for at udtrykke deres mening om hvad som helst, og de vil have hurtige svar. Derudover vil de gerne hurtigt have føling med, om de står ene med deres synspunkter, eller om de har meningsfæller andre steder i landet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Disse ønsker imødekommer myfarm.dk.

- Indholdet vil være op til deltagerne at forme. Spaltepladsen er åben for alle emner, som brugerne synes er relevante at bringe til torvs, siger Morten Jakobsen.

Skæve vinkler

- Redaktionen vil dog supplere med aktuelle artikler, som vil blive specielt målrettet disse sider. Det vil sige, at vi gerne vil lave nogle lidt skæve vinkler på, hvad der sker i og omkring erhvervet.

Desuden vil der jævnt blive afholdt afstemninger. For eksempel er der lagt ud med en afstemning om, hvilket traktormærke, man synes, er det bedste.

Siden vil også rumme en række videoindslag. Foreløbig er der adgang til flere prøvekørsler, men også her vil der blive suppleret med indslag med nye indfaldsvinkler.