Skiold, som er blandt verdens førende inden for komplette fodermølle løsninger, har underskrevet en aftale om levering af to identiske fodermøller med hver en kapacitet på 28 tons/timen til RBPI Group i Rusland. RBPI Group er i gang med at opføre to meget store svinefarme, i regioner Kaliningrad og Nizhny Novgorod, hver til i alt 6.200 søer med en samlet årlig produktion på 420.000 slagtesvin. Hvert fodermølleprojekt består af indtag, rensning, siloer, doseringsudstyr, tørreri, transportudstyr, mølleri, blanding, pelletering og kontrolsystemer.

Det specielle i denne ordre er ikke kun størrelsen af projektet, men at der til hvert anlæg leveres to stk. SK780, som er verdens største skivemølle og de første til levering i Rusland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det første anlæg skal leveres inden december 2017, og det andet anlæg i starten af 2018. Der vil blive produceret godt 20.000 tons kød om året på hver farm, hvilket kan brødføde hele området med kvalitetskød, samtidig med at der i alt skabes mere end 400 arbejdspladser.

RGPI er en virksomhed med en mission om at være den mest effektive, profitable samt miljøvenlig producent af kvalitets kød i Rusland. Virksomheden har en meget høj samfundsmæssigt involveringsgrad i det nærmiljø de er en del af, og er en større bidragsyder til velgørenheds projekter i Rusland til gavn for lokalområdet.

- RGPI Group har siden 2009 haft en Skiold fodermølle til produktion af foder til svineproduktionen på en eksisterende svineproduktion, og da vi igen skulle udvide faldt valget af fodermølle leverandør igen på Skiold. Med 12.400 søer er driftssikkerhed ét af vores højeste prioriteter for valget af såvel leverandør som produkter udtaler CEO RBPI Group Thomas Nørgaard.