Abonnementsartikel

Case IH præsenterede en række opdateringer på Agritechnica. Nu er traktorerne klar til at indtage de danske vidder

På Agritechnica 2007 præsenterede Case IH de nyeste modeller i de populære CS Pro, JX og JXU traktor-serier. De opdaterede traktorer er nu klar hos de danske forhandlere, og blandt opgraderingerne finder man nye Tier III-motorer, opgraderet udstyr og de nyeste tekniske detaljer.

Som yderligere fornyelse kan alle traktorerne i CS Pro, JX og JXU-serien nu køre på biodiesel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På JXU-serien er der fire nye modeller at vælge imellem: JXU75, JXU85, JXU95 og JXU105. De ligger i effektintervallet 76 til 106 hestekræfter, hvilket er en forøgelse i forhold til de tidligere modeller.

Den forbedrede effekt er opnået med en ny Case IH motor på 4,5 liter. Og ifølge CNH Danmark er det muligt at reducere mere end fire procent i brændstofforbrug sammenlignet med tidligere modeller.

Designet har også fået et løft – blandt andet med en nyudviklet motorhjelm.

På baggrund af den nye miljølovgivning er også JX serien blevet opgraderet. De to modeller - JX 90 med 89 hestekræfter og JX 95 med 95 hestekræfter - har nu samme 4,5 liter motor som JXU serien.

Indvendigt i kabinen er der sket forbedringer på JX modellerne. Blandt andet har kontrolpanelet fået nyt design, der giver forbedrede skærmbilleder og ergonomiske betjeningsfunktioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nye klæder

Den populære Case IH CS er en af de traktorserier, som har givet Case IH stor succes. Fra perioden 1997 til 2002 blev der solgt næsten 10.000 CS-traktorer til europæiske landmænd. Derfor fortsætter man med traktoren – til 2008 med nye forbedringer. Det gælder blandt andet den nyeste version Multicontroller samt en to-trins powershift-transmission.

Den opdaterede CS Pro serie består af tre modeller, CS 85 Pro med 86 hestekræfter, CS 95 Pro med 93 hestekræfter og seriens topmodel CS 105 Pro med 101 hestekræfter.

Den nyudviklede Case IH designlinie, som allerede bruges i blandt andet Magnum og Puma serierne, er integreret i hele CS Pro serien. Ændringen på designet kan man se på den nye motorhjelm, der ifølge Case IH giver bedre luftcirkulation under motorhjelmen.

CS PRO har desuden koblingsfrit vendegear og modellerne er monteret med de nye hydrauliske komponenter med load sensing og en oliemotor, der kan levere et maksimalt flow på 50 liter pr. minut. Som ekstraudstyr kan mængden øges til 80 liter.

Traktor-serien kan fabriksmonteres til betjening af frontlæssere fra forskellige producenter.