De bedste historier er dem, hvor vi besøger jer ude i staldene. Enten har du gode ideer som du kan dele med andre, eller også vil du bare gerne vise din produktion frem. Det er ikke afgørende hvilken vinkel du har for at inviterer os ud, men mere at du er åben for at få besøg, og dele ud af dine små fif fra dagligdagen i stalden.

Hver gang vi spørger vores læsere, er det artikler med historier ude fra stalden de vil læse. Artikler hvor du og dine kollegaer kan læse hvordan jeres kollegaer løser problemerne, eller anvender bestemte produkter eller løsninger. På redaktionen forstår vi godt at disse artikler er de bedste, men samtidig er det til tider svært at finde steder at besøge. Derfor er opfordringen klar. Henvendt jer med tip, eller hvis I blot ønsker at invitere os ud i stalden. Du behøver ikke have en bestemt vinkel, da vi helt sikkert kan finde en interessant vinkel, og det er ikke afgørende hvor i landet du bor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kontakt redaktionen på hyo@agrar.dk eller på telefonnummer: 76 20 79 77. Du kan også finde os på Facebook, hvor du altid kan skrive til os også.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan få bilerne på landevejen.