Skiold A/S i Sæby har netop købt iværksættervirksomheden Farmlog i Vinderup. Overtagelsen skal føre til endnu større satsning på brug af de mest moderne it-teknologier i de løsninger, som Skiold tilbyder svineproducenter i Danmark og globalt.

- Med købet af Farmlog bliver det muligt for os at levere en totalløsning, som sikrer svineproducenter fuld monitorering af driften - det vil sige overvågning af alle dele af produktionen og brug af de opsamlede data i den løbende driftsledelse, siger Samuel Waldorph, som er administrerende direktør og koncernchef for Skiold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Farmlog er udviklet af Margit Skovbjerg. Det nye system blev lanceret i begyndelsen af i år.

-Jeg har udviklet Farmlog med fokus på svineproducenternes behov for hurtig, præcis og brugbar opsamling af data, der kan øge effektiviteten og rentabiliteten ved at forbedre sundheden og velfærden i svinestaldene, siger Margit Skovbjerg, og fortsætter:

-Her har jeg især sat fokus på, at dataopsamlingen skal være meget enkel, at systemet skal være meget nemt at bruge, og at det er særlig skarpt på registreringen af medicin.

-Farmlog svin består af en app, der fungerer på både IOS og android, der er koblet op på en hjemmeside, som kan bruges fra en hvilken som helst enhed med internetforbindelse.

Margit Skovbjerg, vil forsat være en del af teamet bag Farmlog hos Skiold.