Den europæiske sammenslutning af dyreværnsorganisationer, Eurogroup for Animals, har i dag tildelt Friland A/S årets Corporate4Animals-pris.

Eurogroup For Animals begrunder prisen til Friland med virksomhedens arbejde for dyrevelfærd i 25 år. Samtidig fremhæves Frilands gennemsigtighed, den gode forbrugerkommunikation og den tætte kontakt til Dyrenes Beskyttelse og landmændene, som er mulig, til trods for at Friland er Europas største økologiske kødselskab.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I Friland er man meget glad for at modtage prisen.

- Dyrevelfærd står højt på agendaen hos vores Frilandmænd og alle andre i og omkring Friland. Prisen er et skulderklap til Frilandsleverandører for den ekstra indsats, som arbejdet med dyrevelfærd kræver i dagligdagen. Derfor er vi enormt stolte over at få denne anerkendelse i dag, siger Frilands direktør Henrik Biilmann.

Corporate4Animals bliver hvert år givet til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at forbedre dyrevelfærden i Europa.

Dyrenes Beskyttelse nominerede som som medlem af Eurogroup for Animals Friland A/S. - Vi har valgt at nominere Friland, fordi vi ønsker at anerkende det store arbejde, Friland har gjort og stadig gør for at sikre bedre dyrevelfærd i produktionen af FRILANDSGRIS og økologiske grise fra Friland, siger direktør i Dyrenes Beskyttelse Britta Riis og fortsætter:

- Friland var sammen med Dyrenes Beskyttelse med til at udvikle konceptet bag FRILANDSGRIS i 1992 og har på den måde været frontløber i forhold til at hæve barren for dyrevelfærd i Danmark. Det fortjener selskabet stor ros for.