Abonnementsartikel

De starter i det små på grundforløbet og slutter med aktivt at arbejde med mark- og dronekort på produktionslederuddannelsen på Dalum Landbrugsskole. Alt sammen for at eleverne kan få mest mulige af den teknologiske udvikling og bruge den, når de kommer ud på arbejdsmarkedet igen.

Teknologien indenfor præcisionslandbrug er her, og den forsætter med at udvikle sig. Det er Dalum Landbrugsskole fuldt ud klar over. Derfor har de over de senere år rettet mere fokus på det område, og tekniklærer Klaus Fuglsang forklarer her nærmere, hvorfor det er vigtigt for dem:

- Teknologi vinder mere og mere indpas i landbruget, og vi kan se store muligheder i det, lige netop fordi der er så mange teknologiske løsninger på maskiner i dag både i forhold til hardware og software. Dernæst er det vigtigt for os at udbrede kendskabet til eleverne, sådan at de kan gå ud og adoptere alle de her forskellige tekniske løsninger, som er tilgængelige.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.