Tang er et 100 procent naturlig, plantebaseret mineraltilskud og kan bruges som tilskud til blandt andet svin.

Asco Marine Meal som er forhandlet af firmaet Levende Jord, og som blandt andet bruges af Vestjyllands Andel, er Økologisk tangmel og intet andet. Tanget er høstet i Hebriderne, hvor det dyrkes i såkaldte tangfarme. Tanget er dyrket i koldtvandsklima, hvilket sikre et naturligt afbalanceret indhold af naturlige næringsstoffer. Produktet som sælges er fint formalet tangmel, der sikrer en let iblanding i den foderration den skal bruges i, eller som topdressing.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tangen høstes med en special båd, hvor tangen aldrig kommer i kontakt med stranden og forarbejdes umiddelbart efter høst. Det sikre optimal og ren kvalitet, samt lang holdbarhed af færdigvaren.

Tangen kan forbedre optagelsen af næringsstoffer, samt balancen af sporstoffer og kan virke forbedrende på dyrets immunsystem.

Produktet indeholder en lang række af mineraler og sporstoffer som dyret har behov for og kan kompensere for eventuelle mangler i grovfoderration. Tang indeholder 60 forskellige sporstoffer og aminosyrer, og har et naturligt højt indhold af jod.

Tang indeholder vitamin B12, B1, B2, C, D, E og provitamin A som alle er nødvendige for optimal sundhed.

Landmænd som anvender produktet melder ofte tilbage om forbedringer i sundhed, fertilitet og trivsel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som en positiv følgevirkning af et velfungerende dyr med en sundt immunsystem, hører vi ligeledes om væsentlig reducering i hudproblemer.