Abonnementsartikel

Torsdag aften klokken 17 begyndte 194 udstillere nedtagningen af standene efter to velbesøgte messedage på NutriFair 2017 i MESSE C.

I alt 4.302 fagfolk besøgte messen for husdyrproducenter, hvilket er cirka fem procent flere end sidste år. Især førstedagen onsdag var velbesøgt med 2.419 gæster igennem indgangen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er overordentligt glade for den flotte opbakning, og de foreløbige tilbagemeldinger fra både besøgende og udstillere er næsten entydigt positive, fortæller Peter Ricardo Poulsen, projektleder i MESSE C Fredericia.

Vamdrup-virksomheden Lobe ApS, som er specialister i fortrængningspumper til blandt andet biogas, var med for første gang på NutriFair - men ikke sidste gang, understreger indehaver Ejner Iversen.

- Vi besluttede os med meget kort varsel, og forventningsniveauet var nul. Men jeg er særdeles positivt overrasket, for kvaliteten af de besøgende er imponerende høj. Her er ingen osere - det er beslutningstagere, der kommer på NutriFair, fastslår Ejner Iversen, som delte stand med AL-2 Agro A/S.

Også hos Vitfoss/DLG Desinfektion var der stor tilfredshed med udbyttet:

- Der har været et godt flow på standen begge dage, og det er de "rigtige" besøgende, der kommer på NutriFair. Messen er målrettet og overskuelig, og der er tid til at få en god fagsnak, siger marketingassistent Victoria Mortensen, som roser arrangørerne for et godt setup og et højt serviceniveau.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos Danmarks største privatejede grovvarevirksomhed, Hedegaard A/S, blev der høstet mange gode kontakter og emner at følge op på, fortæller indkøbsdirektør Mads Kristensen. Han oplevede en helt anden optimisme end for et år siden:

- Det var tydeligt, at folk var mere tilpas. Der var smil på læben og en spirende tro på fremtiden, påpeger Mads Kristensen. For Hedegaard var NutriFair det perfekte forum til at berette om virksomhedens fremstød i Syd- og Sønderjylland med ny foderfabrik i Kolding og tre nye afdelinger.

NutriFair 2018 er allerede programsat - den løber af stablen den 17.-18. januar næste år.