Agromek er landbrugsmessen, der gennem de sidste 40 år har samlet landbrugsindustrien, dens leverandører, kunder og samarbejdspartnere. Det er her hele branchen mødes, netværk skabes, handler indgås, og inspiration og viden opstår. Messen finder sted hvert andet år i MCH Messecenter Herning. Agromek samler det hele i én stor messe med syv sektorer.

Agromek giver dig overblikket over nyheder, trends og tendenser inden for landbruget lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hele verden ansigt til ansigt med danske og udenlandske leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer. Du kan lade dig inspirere samt handle og netværke med udstillerne, og andre besøgende, på messens mange udstillinger, aktiviteter, seminarer og events.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Besøg Agromek og få en unik messeoplevelse, som opdaterer din faglige viden, styrker dit netværk og giver dig én på opleveren.

Nyheder præmieret med stjerner

245 produktnyheder er i år tildelt en, to eller tre stjerner til Agromek 2016. Det et er det tredje største antal nyheder siden 2002, hvor de nuværende regler for tildeling af stjerner på Agromek blev indført.

- Det viser, at Agromeks udstillere har fuld gang i udviklingen af maskiner, udstyr og andre produkter, som kan hjælpe landmænd i ind- og udland med at forbedre effektiviteten eller lette arbejdet i hverdagen, siger Agromeks direktør Allan Pedersen.

Han glæder sig over, at nyhederne kommer fra et bredt udsnit af udstillere - i år fra hele 128 virksomheder.

- Der er både store koncerner og mange mindre virksomheder, som satser på at præsentere deres nyheder på netop Agromek, og det er vi meget glade for og stolte over, siger Allan Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De godkendte nyheder er klassificeret med en, to eller tre Agromek Stars.

To eller tre stjerner viser, at der er tale om et produkt, der er nyt på markedet. En stjerne markerer, at nyheden er ny for udstilleren, men at tilsvarende produkter allerede findes på markedet.

Alle de nyheder der er rettet mod svineproduktion, er beskrevet på de kommende sider.

International NJF konference

I samarbejde med NJF - Nordic Association of Agricultural Scientists og EurAgEng, afholder Agromek en international agroingeniør-konference, der stiller skarpt på at finde løsninger på fremtidens krav til landbrugssektoren verden over.

Konferencen har særligt fokus på at styrke samarbejdet mellem researchers, uddannelser, virksomheder og rådgivere - såvel som lande imellem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er et 1 1/2-dages seminar, som afholdes i MCH Herning Kongrescenter mandag den 28. november - dagen før Agromek åbner.

Målet med seminaret er at give et indblik i den nyeste viden indenfor ingeniørvidenskab i landbrugssektoren.

Åben onsdag aften

Igen i år har Agromek valgt at holde åbent til sent om onsdagen i stedet for lørdagsåbningen. Der er gratis adgang til messen efter klokken 16.00, hvor ledelsen bag Agromek håber, at mange vil komme og opleve den helt specielle stemning, der er om aftenen.

Der er åbent fra klokken 9.00 til klokken 17.00, tirsdag, torsdag og fredag. Onsdag fra 9.00 til 20.00.

Du kan købe billet på forhånd på Agromeks hjemmeside.