Som alternativ til de dyre mælkesuppleringssystemer præsenterer BoPil BabyDos smågrisefodring til Agromek i november. BabyDos giver mulighed for tidlig uddosering af både mælkeerstatning og prestarter i farestalden og giver derved grisehold en meget bedre tilvækst.

BabyDos øger grisene tilvækst markant, da den fodrer med somælkserstatning eller prestarter direkte i foderskåle i farestalden. Alle udfodersteder styres via fodercomputer, som endvidere kan styres via tablet/smartphone, så fodermesteren kan ændre fodringen direkte på sin runde i stalden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Eksperternes vurdering: BabyDos smågrisefodring er et system til fodring af smågrise i farestalden som alternativ til mælkesuppleringssystemer. BabyDos muliggør tidlig uddosering af startfoder og giver derved mulighed for supplerende fodring af store kuld og kan dermed yde assistance til den diegivende so i besætninger med høj kuldstørrelse.BabyDos muliggør individuel og behovstilpasset udfodring af vådfoder eller somælkserstatning på stiniveau. Alle udfodringssteder styres via en central fodercomputer, som kan tilgås direkte via smartphone eller tablet.