Abonnementsartikel

Med det nye tag, kan du hurtigt og præcist finde de konkrete køer i stalden du mangler. Det gør Nedap Cow Positioning for dig.

Malkekvægsbedrifter, der malker 100 køer eller mere, har uden tvivl oplevet at sporing af enkelte dyr i besætningen kan koste en masse tid. Med Nedap Cow Positioning ved du med et blik på skærmen på din pc, tablet eller smartphone, præcis hvor de enkelte dyr er i stalden. Dette er som eksempel en stor fordel i robotbesætninger, hvor man skal hente problemkøer til malkning, eller når man skal finde køer til inserminering eller dyrlæge. Dette kan også erstatte forskellige seperationsanlæg, da man let og hurtigt kan finde sine køer, og ikke behøver at seperere dem fra efter malkning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Nedap Cow Positioning er altid i kombination med Nedap Heat Detection, Health Monitoring og ISO identifikation, som allerede findes i de eksisterende tags fra Nedap. På den måde kan man løse flere udfordringer med et tag på koen, frem for flere, og man kan altid finde koen i stalden. Nedap er den første virksomhed der kombinerer brunstovervågning, sundhedsovervågning og ISO identifikation i et halstag, og samtidig kombinerer det med et præcist system til at lokalisere de enkelte køer. Nedap Cow Positioning er fuldt integreret i Nedap tekniske platform for kvægavl.