I samarbejde med ForFarmers lancerer WEDA Dammann & Westerkamp en totalløsning til kontrolleret gæring. ExtraFerm er den første "alt inklusiv, ingen bekymringer" pakke til gæring af foder.

WEDA og ForFarmers kombinerer deres teknologi og viden for at give landmanden mulighed for at håndtere gæringsprocessen driftsikkert og uden bekymringer. Grundet sammenkædningen af de tre moduler den mobile Ferm Cube, Ferm for Farm gæringskoncept og overvågning software Ferm IT, ExtraFerm garanterer en problemfri gæringsproces direkte på gården.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Første modul: Ved hjælp af FermCube Modular System af WEDA kan landmændene starte gæringen af dyrefoderet uden lange byggetilladelser. Denne selvforsynende gæringsenhed kan tilsluttes alle tilgængelige foderanlæg. Både software og teknologi inklusiv varmt vands processer er installeret i beholderen.

Andet modul: Med "Ferm for Farm" tilbyder ForFarmers et koncept, der sikrer optimale resultater i den gærede fodring af svin. Den effektive væske syrekultur består kun af en bakteriestamme. Den er aktiv inden for et bredt pH spektrum, og den skaber en pålidelig og hurtig nedsættelse af pH værdien. Dette skaber en økonomisk fordel for landmændene på 10 EUR pr. opfednings sted, 12 EUR pr. pattegris sted og 30 EUR pr. sos sted og år. Syrekulturen tilbydes som en brugsklar blanding og som et koncentrat og vækstmedium. Ferm for Farm syrekulturen medfører en nedsættelse af pH værdien til under 4,2 inden for ti timer. På denne måde kan salmonela og E-colibakterier reduceres med op til 90 procent.

Tredje modul: Ved at anvende en data interface mellem softwareprogrammer i WEDAs teknologi og softwareprogrammer i Ferm-IT er en optimal driftsikkerhed udviklet. WEDA Software Fermi 4PLX giver detaljerede proces data fra gæringsapparatet og blander beholderen, for eksempel styres forsyningen af mængden af bakterier, omrøringsprocessen i beholderne, temperaturer og pH værdier, vægt og batch data, - og ForFarmers Ferm-IT evaluere disse Fermi 4PX data. Selv de mindre afvigelser registreres ved den daglige dataanalyse og kan bruges af ForFarmers til at skabe en perfekt gæringsproces hjemme hos den enkelte landmand.

Særlige funktioner og fordele

? Modulopbygning som gør det muligt at starte fodergæringen hurtigt

? Total koncept fra WEDA og ForFarmers der inkluderer pleje hele vejen rundt

Artiklen fortsætter efter annoncen

? Sikker gæringsproces med pålidelig succes prognoser

? Procesovervågning som gør profylaktisk intervention og optimering muligt

? Transparent proces grundet datalagring i "Ferm-IT" i fire uger

? Omkostningsfald grundet foderoptimering

? Sundere dyr og lavere udgifter til foder

Artiklen fortsætter efter annoncen

? Reduktion af salmonella og e-colibakterier på op til 90 procent

? Øget økonomisk effektivitet gør det muligt at forbedrer de økonomisk resultater med 10 EUR pr. opfedningssted, 12 EUR pr. pattegris sted og 30 EUR pr sos sted og år

? Bæredygtigt landbrug: Reduktion af N og P, nedsættelse af brugen af antibiotika med op til 80 procent, brugen af regionale råvarer, GEO fri fodring.

Virksomhedsportræt

I mere end 80 år har navnet WEDA været en garanti for innovation og pålidelighed. Virksomheden blev grundlagt til fremstilling af træ gas generatorer, og Dammann & Westerkamp GmbH (WEDA) har i dag mere end 130 medarbejdere på deres hovedkontor Lutten. Virksomheden er i mellemtiden blevet global markedsleder på området for våd fodring. WEDA har deres egne lokaliteter i næsten 50 lande på alle kontinenter.

I WEDAs funktion som komplet udbydere af moderne ledelse af svin, operer WEDA også i segmentet for ventilations teknologi og gyllebehandling. WEDA har mere end to snesevis af patenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 1996 modtog WEDA som den første virksomhed den internationale kvalitetscertificering DIN EN ISO 9000 i denne handelsbranche. I 2001 stiftede selskaberne WEDA og Erich Stallkamp ESTA GmbH selskabet WELTEC Biopower GmbH.