Collinson, Storbritanniens største silo producent, er glade for at lancere Atlas Silo Range til det internationale landbrugsmarked.

Den nye serie af siloer bygger på over 50 års erfaring i at designe og fremstille fodersiloer og dette kombineret med innovative nye funktioner har skabt en verdensklasse silo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Collinson har indarbejdet de klassiske design af deres bedst sælgende siloer i Atlas Silo Range, hvilket bringer en række ekstra funktioner til at rumme internationale krav.

Glatte, indvendige vægge og et udvalg af kegle vinkler giver optimalt foderflow og uafbrudt foderdrift, samt en hygiejnisk opbevaring af det værdifulde foder.

Der er modeller, er egnede til forskellige typer foder, herunder påfyldning og muligheder for udtagning, der passer til en række foderstationer. En robust central tag påfyldningluge er blevet udviklet særpræg i sin "lay-flat" design i den åbne position og yderst pålidelig i drift, som styres fra jorden, hvilket eliminerer behovet for adgang på siloen, og dermed risiko for at arbejde i højden.

Alle Collinson siloer kommer udstyret med en FloView SafetyClean panel, en gennemsigtig og aftageligt panel i den nederste del af keglen for at tillade både sikker inspektion og rengøring af indersiden af siloen, også med en integreret tyngdekraft udledning.