Abonnementsartikel

Går søerne løse, er foderet fri for GMO, og kan kødet spores tilbage til det enkelte svin, så griber de tyske og polske bæredygtighedsorienterede forbrugere gerne dybere i lommen, når der skal nakkekoteletter på spisebordet.

Erhvervsakademi Aarhus i samarbejde med professor Klaus Grunert, videnskabelig assistent Viviane Glanz-Chanos og den danskejede landbrugs- og fødevarekoncern Axzon Group A/S står bag ny forskning, som forsøger at kortlægge betydningen af en bæredygtig svineproduktion hos slutforbrugeren i Tyskland og Polen.

Bæredygtighedens betydning undersøges

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.