Verdens største udstilling inden for udstyr til husdyrproduktion, EuroTier, nærmer sig med hastige skridt. Det er helt præcist i dagene 15. til 18. november, at messen slår dørene op i Hannover.

I år har foreløbigt godt 2.500 udstillere ifølge arrangøren Deutsche Lantwirtschafts Gesellshaft (DLG, Tyskland) meldt deres ankomst. Der er en stigning i antallet af lande, som udstiller på messen, så der i år er repræsenteret 57 lande mod 50 i 2014.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Andelen af tyske udstillere falder en lille smule, men arrangørerne understreger, at det primært er udstillere på energiområdet, som er forsvundet, og ikke på landbrugsdelen. Danmark har ind til videre 80 virksomheder, der har meldt sig til, hvilket er det samme antal som i 2014 De lande, som er stærkere repræsenteret, er Holland med 219, Kina med 167, Frankrig med 141, og Italien med 128 udstillere.

Fremtidssikring af slagtesvineproduktionen

Den særlige event omen fremtidssikring af slagtesvineproduktionen finder sted i hal 17 og er arrangeret i fællesskab af Bauförderung Landwirtschaft (BFL, Landbrugs Byggeri) og DLG.

Mange udstillere vil demonstrere nye muligheder i byggeri, klima og ventilation og for dyrehold, fodring og sundhed forvaltning. Den særlige event fremhæver også alternative markedsføringskanaler for svin. Konsulenter inden for opdræt og fodring er tilgængelige for interesserede besøgende som kompetente kontaktpunkter. Desuden vil der hver dag klokken 14.00, være udvalgte emner, der præsenteres til diskussion i EuroTier Pig Forum. En dedikeret sektion af Special er afsat kastration uden bedøvelse. Her bliver svineproducenter i stand til at indsamle oplysninger om fordele og ulemper ved de enkelte alternativer.

Professionel animalsk produktion

EuroTier er det vigtigste forum for fremtidens professionelle, animalske produktion. Her er de traditionelle teknologitendenser fremhævet, og alle de vigtige spørgsmål bliver besvaret om emner, der dækker moderne dyrehold og avl.

Sammen med partnere fra handel, videnskab, rådgivning, foreninger og organisationer, vil DLG præsentere et omfattende professionelt program igen i år. Dette omfatter internationale faglige konferencer og arrangementer om aktuelle tendenser og vigtige udviklinger i branchen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Unge Landmænds dag

Under EuroTier 2016 vil der endnu en gang være en "Young Farmers Day" - Unge landmænds dag. Dagen er for unge, nationale og internationale landmænd og studerende. Ud over at besøge EuroTier den 17. november indeholder programmet også jobfora, en international podiediskussion og mødesteder til sammenkomster og udveksling af erfaringer med andre unge.

Hent information på nettet

Der kan læses mere om messen på hjemmesiden: www.eurotier.de. Siderne bliver konstant opdateret og indeholder foruden oplysninger om udstillere også oplysninger om de produkter, der præmieres på messen. Yderligere kan man finde programmet for de enkelte dage på hjemmesiden.