Abonnementsartikel

I denne tid hvor kampen foregår fra dag til dag, og hvor banken har overtaget retten til at afgøre produktionens fremtid, glemmer vi ofte at sætte langsigtede mål for fremtiden.

Jeg hører det nærmest dagligt i disse tider, at morgendagen føles usikker og at banken står med beslutningskraften for, om vi skal fortsætte som selvstændige mælkeproducenter, eller om vi bliver kastet ud over kanten. Denne usikkerhed har skabt en modløshed hos mange, som blot holder produktionen i gang ud fra en filosofi om at klare en dag af gangen.

Jeg vil alligevel opfordre til ikke at glemme morgendagen. Lige meget hvor håbløs situationen ser ud lige nu, og hvor svært det er at blive motiveret, så må vi ikke glemme at sætte os mål for fremtiden. Selvom det er svært at erkende nu, så kan en krise som denne ende med at være meget gavnlig for vores virksomhed, da vi får lært at skrue produktionsomkostningerne i bund. Derfor skal vi vide, hvilke retning vi skal gå i, så vi ikke står stille, når krisen engang er bag os.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.