De danske slagterier har siden februar 2002 registreret fund af leverbylder, og i 2015 blev cirka 11,4 procent af slagtekalvene registret med leverbylder. På de danske slagterier registreres der endnu kun, at der findes leverbylder, hvormed der ikke registreres i hvilken grad. Landmændene er derved kun opmærksomme på, at de mister de 50 kroner, der fratrækkes for den kasserede lever.

Hvis der opstilles et økonomisk regnestykke, hvor der blot regnes med en reduceret tilvækst på 10 g pr. dag, vil dette se ud som følgende:

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.