Normalt køres alt væk i lastbiler fra en moderne, stor landbrugsbedrift. Men det gælder ikke på Skovgaard ved Them. Her har ægteparret Joan Tarbensen og Hans Skovgaard opbygget en bedrift med stærk fokus på ekstra høj kvalitet i alle led, fordi en meget stor andel af deres kød sælges fra egen gårdbutik.

- Vi har vel 500 kunder om ugen i gennemsnit. Så det bliver nok til omkring 25.000 i alt om året, der kører ind på vores gårdsplads, fortæller de.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.