Abonnementsartikel

Tong-peal har udnævnt Jørgen Østergaard, tidligere Samka, som sin danske agent

Tong-peal har 180 medarbejdere med speciale inden for indlagring og al indendørs håndtering af kartofler, løg, gulerødder og andre rodfrugter. For nylig har firmaet ændret sin danske salgspolitik.

Fremover vil Tong-Peal sælge deres maskiner direkte til slutbrugerne via en dansk repræsentant, oplyser Jørgen Østergaard, der er tidligere direktør i firmaet Samka.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Charles Tong, der er direktør for Tong-peal, har således rettet henvendelse til Jørgen Østergaard, efter denne har opstartet Maskinformidleren og spurgt om han ville repræsentere Tong-peal i Danmark.

Og det tilbud har Jørgen Østergaard taget mod, og man har allieret sig med et firma, der kan servicere i opstarts-situationer.

Den danske agent oplyser videre, at det er ideen, at kunderne henvender sig til den nationale repræsentant, i Danmarks tilfælde Jørgen Østergaard, og fremkommer med deres behov.

Herefter kan der ske rådgivning, udarbejdes tilbud og forhandles om et eventuelt køb. I en del at fasen vil medarbejdere fra fabrikken medvirke for at yde kunderne bedst mulig rådgivning.

Jørgen Østergaard oplyser videre, at med den nye forretningsmodel er det blevet billigere at købe produkterne fra Tong-peal. Samtidig er det britiske pund faldet i værdi, og det bidrager ligeledes positivt.