Abonnementsartikel

Hvert år vælger cirka 80 studerende at begynde på en bacheloruddannelse i Naturressourcer på Københavns Universitet. Flere af dem har inden studiet stiftet kendskab med landbruget, og ved de gerne vil gå den vej. Naturressourceuddannelsen giver dem en bred faglig ballast, hvor akademisk viden kobles med praktisk erfaring.

Naturressourceuddannelsen på Københavns Universitet er en af de uddannelser, som uddanner fremtidens landbrugskonsulenter. Bacheloruddannelsen og de tilhørende kandidatuddannelser ønsker at koble landbrugsvirksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft med tilpas diversitet til, at kandidaterne kan imødekomme de krav, arbejdsmarkedet stiller og behovet for at se natur og mennesker i samspil.

Uddannelsen er en naturfaglig akademisk uddannelse med et samfundsvidenskabeligt perspektiv. Som studerende på Naturressourcer er der fokus på, hvordan der bedst arbejdes med og i naturen. Uddannelsen er løsningsorienteret, og giver de studerende forståelse for de biologiske, økologiske og kemiske processer, som er grundlaget for fødevareproduktion, biodiversitet og miljøet. Menneskeskabte processer tages også med undervejs, hvor der er fokus på forvaltning, naturbeskyttelse og miljøøkonomi.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.