Abonnementsartikel

Scan-Agro lancerer nu en ny professionel kroghejsevogn på det danske marked. Scan Tip ProHook, som den kaldes, produceres på en italiensk fabrik, der har produceret landbrugs- og dumpervogne i en snes år.

Vognene er opbygget i en stærk konstruktion med anvendelse af Domex-stål i væsentlige dele af chassiset. Der anvendes kraftige ADR-aksler med enten bladfjedre eller hydraulisk affjedring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De mindste anvender traktorens hydraulik direkte, modellerne herefter anvender traktorens hydraulik via el-hydraulisk betjening og de største vogne har eget PTO-drevet hydraulikanlæg med trådløs fjernbetjening af el-hydraulikken.

Scan-Tip ProHook vognene er generelt veludstyrede – for eksempel med hydraulisk containerlås, hydrauliske bremser, affjedret trækstang og lys som standard. På de større modeller er vægtoverføringscylinder til topstangsfæste og hydraulisk støttefod også standard.

Scan-Agro oplyser, at der findes et bredt tilbehørsprogram til kranhejsevognen, ligesom vognene kan kundetilpasses efter ønske.