Abonnementsartikel

Tiden går med renovering af de ældre stalde og vedligeholdelse på alt det andet inventar.

Vi blev meget hård ramt af vinterstormen Gorm, der på Sjællands Odde havde vindstød på 46 meter pr. sekund. Den meget voldsomme blæst stod kun på i 30 minutter. Men den nåede at hive lidt tag af tre lader og ødelægge vores kalvehytter. Midt i det værste blæsevejr løb vi nemlig rundt og fangede små kalve, fordi stormen havde blæst hytterne væk - to hytter var blæst næsten to kilometer væk). Ingen dyr eller mennesker kom til skade i stormen - der skete kun materiel skade.

Vi har lige modtaget "sladderhanken" eller RYK årsberetning, og det er imponerende, at efter sidst års rekordstore ydelsesstigning, formår vi igen at stige yderligt med 20 kg fedt plus protein, og gennemsnits ydelsen er meget tæt på de 10.000 kg mælk. Selvom vi befinder os i en dyb krise og ingen tjener penge, er mælkeproduktionen på landsplan igen i år steget med 74 millioner kg.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.