Rapsstrøelsen leveres i forskellige varianter. Produkterne er danskforarbejdede, varmebehandlede, bakteriefrie og med mange anvendelsesmuligheder.

Rapsstrøelsen er et rent naturprodukt, der har en god sugeevne, hvilket betyder, at overfladen altid er tør, og dette resulterer i et bedre miljø i stalden. Strøelsen kan anvendes både til grise, køer, kyllinger/høns, mink, får, heste og kæledyr.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Strøelsen kan anvendes alle steder og ofte med stor fordel, når det gælder - tid/mængde/økonomi - sammenlignet med for eksempel spåner eller halm.

Effektiv strøelse til sengebåse

I dag produceres fire forskellige produkter, af godkendte råvarer. AJ-Strømel, AJ-Kross Grov og AJ-Kross Fin er brugsbeskyttede.

AJ-Kross Fin anvendes som strøelse i sengebåse/bindestald til køer og kalve. Produktet har ved sin høje sugeevne og deraf tørt sengeleje en positiv effekt på infektion og celletal, "yversundhed". Produktet bliver liggende i lejet, med deraf lavt forbrug. Estimeret forbrug cirka 110 kg pr. ko pr år. Velegnet i dybstrøelse, kælvningsboks, kalveboks og aflastningsboks.