Abonnementsartikel

Forbedret rengøringsvenlighed gjorde udslaget, da Hollandsk mælkeproducent valgte dansk plast foderkumme.

Både danske og udenlandske mælkeproducenter lægger stor vægt på rengøringsvenlighed ved valg af inventar. For at imødekomme en række mælkeproducenters ønske om forbedret rengøringsvenlighed har OK Plast i Horsens opdateret designet af deres Feed-Slide plast foderkumme. Derfor er forkanten på foderkummen nu ændret, så den går lodret ned på betonen. Så kan man nemt feje langs kanten og holde gangen ren.

Familien Kruis, der driver mælkeproduktion på en gård i det sydlige Holland, var de første til at tage den opdaterede plast foderkumme i brug. For dem gjorde den nye udformning udslaget.

- For os er det vigtigt, at inventaret er nemt at rengøre beretter Teus Kruis på engelsk, da han viser stalden frem.

På gården i Woudrichem i det sydlige Holland er pladsen trang, som så mange andre steder i Holland. Det gælder derfor om at få mest mulig ud af det, man har til rådighed. Teus Kruis forklarer:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Med foderkummerne ønsker vi at optimere på tidsforbruget omkring indskubning af foder samt sikre, at køerne altid har rigeligt at æde.

Med en foderkumme af plast undgår man tæring og ru beton, da plasten er resistent overfor syren i ensilagen. Den nye version af foderkummen lanceres i en grå farve og kan ses på Nutrifair messen i Fredericia, der afholdes den 20. og 21. januar 2016.