Fra næste uge kan andelshaverne i Danish Crown se frem til at få 1,60 kroner mere per kilo grisekød. En nyhed, der blev modtaget med glæde på Houstrupgaard I/S i Vendsyssel.

- Som producent er det positivt, at konkurrencekraften hos Danish Crown begynder at bliver genvundet, men det er også nødvendigt for især at holde de rene slagtegriseproducenter i folden, siger Jesper Budolfsen, der driver svineproduktion med 1.050 søer og laver 18.000 slagtesvin årligt til Danish Crown sammen med sin far Claus Budolfsen.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.