Mosegården A/S præsenterer individuelt tilpassede mobile mælke- og pasteuriseringsvogne, når firmaet deltager på den specialiserede landbrugsmesse NutriFair i Fredericia.

- Det er noget helt nyt, at vi laver mobile vogne, fortæller en af Mosegårdens indehavere, Knud Erik Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Virksomheden med hovedsæde på Fabersvej i Holstebro sælger foder, vitaminer og mineraler til såvel svine- som kvægbesætninger, ligesom man afhænder landbrugshjælpemidler såsom aktivitetsmålere, mælkevogne og drikkeautomater.

- Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte besætning. I samarbejde skræddersyer vi netop den foderblanding, tilskud og teknik, der kan optimere den pågældende produktion og øge velfærden for både dyr og landmænd, lyder det fra Knud Erik Jensen.

Mosegården udvikler egne mærkevarer og forhandler udvalgte produkter fra danske og udenlandske producenter. Firmaet har mere end 15 års erfaring inden for rådgivning og vejledning i danske og udenlandske besætninger.

Virksomheden er delt op i segmenterne:

Mosegården KVÆG med foder, suppleringsprodukter og teknisk udstyr til kvægopdræt og malkekøer. Mosegården SVIN med svinefoder og suppleringsprodukter, rådgivning om fodring og opdræt. Samt Mosegården TEKNIK med fokus på de tekniske løsninger til stalden.