DLG-koncernen møder samlet frem for at vise landmændene hele løsninger i den store palette af produkter og ydelser, som virksomheden tilbyder.

- Vi glæder os meget til at vise kunderne vore mange produkter i komplette løsninger. I DLG har vi rigtig mange dygtige fagfolk, og en professionel messe som FarmerTech medvirker til, at vi kan komme endnu tættere på landmændene, høre deres behov og således være med til at skabe endnu mere værdi på bedriften, siger underdirektør Christoffer Hage, DLG, og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi imødekommer landmændenes behov for at være mobile og har lanceret en ny App til at bestille foder og pakkevarer. Appen, der både kan hentes til Android og Apple-telefoner vil bliver præsenteret på Farmertech med en række nye funktioner.

DLG er repræsenteret med fagområderne Korn, Risk Management, Plusvarer, Desinfektion, Vet, Vitfoss, Kvæg og Svin, og udstiller i Hal C på standene C2740, C2741 og C2744, der ligger i et samlet område, så tøv ikke med at kigge ind forbi til sparring og videndeling.