Abonnementsartikel

De sidste to modeller i MF 6400-serien bliver nu opdateret med nye motorer og nyt udseende

I maj 2006 kom Agco med opdateringer på seks af de største modeller i MF6400- og MF7400- serierne. For godt et år siden kom de 10 mindste modeller så med, og nu slutter Massey Ferguson ringen ved at lade MF6497 og MF6499 gennemgå den samme opdatering.

Traktorerne har fået nye SisuDiesel common rail-motorer på 7,4 liter slagvolumen med fire ventiler pr. cylinder. Selve designet af fronten og motorhjelmen er også ændret.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ligeledes er konstruktionen af chassiset ændret, så de to traktorer er bedre forberedt til at køre med frontlift.

Traktorerne har fået power boost, som slår til under kørsel og transport. Uden power boost slået til yder MF6497 og MF6499 henholdsvis 215 og 230 hestekræfter (maks. effekt), mens ydelsen stiger til 230 og 245 hestekræfter, når der er brug for den ekstra power boost.

Transmissionen er den efterhånden velkendte Dyna-6 Eco transmission, som giver mulighed for at skifte mellem seks gear uden brug af koblingen ved arbejde i marken. Under transport kan transmissionen selv via en mode skifte op og ned mellem samtlige gear i traktoren.

Desuden kan de nye traktorer udstyres med autostyring. Og det er muligt at få monteret Massey Fergusons QuadLink forakselaffjedring på de to nye modeller.

Traktorerne har Datatronic 3-terminalen installeret, hvor man indstiller stort set alle funktioner på traktoren.