Lyt til artiklen:

Japanerne er vilde med danske oksetunger

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Oksetunger står sjældent står øverst på menukortet i Danmark, men er værdsat delikatesse i det japanske køkken. Her møder dansk kvalitet japansk præcision - og det skaber en eftertragtet eksportvare, hvor intet går til spilde.

Danish Crown har en stærke position i Japan, og landet er et af de helt store markeder for et særligt Danish Crown-produkt - nemlig oksetunger.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Med en befolkning på over 124 millioner og en høj importandel af fødevarer er Japan et eksportmarked i fremgang.

Det japanske marked har samtidig øje for høj kvalitet, innovation og ikke mindst fødevaresikkerhed - parametre, der gør det til en naturlig destination for danske fødevarer.

Selvom Danish Crown allerede står stærkt på det japanske marked, er der fortsat vækstpotentiale og mulighed for øget eksport, skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Ny EU-aftale åbner døren for økologiske mejerivarer i Japan

Se også:

Ny EU-aftale åbner døren for økologiske mejerivarer i Japan

rich-media-3
Kong Frederik er i disse dage i Japan i spidsen for et dansk eksportfremstød. Pressefoto: L&F.

Kongen i Japan

Japanernes efterspørgsel på danske fødevarer falder fint i tråd med danske eksportfremstød til Japan i denne uge - med deltagelse af H.M. Kong Frederik og en række fødevarevirksomheder- og producenter.

Den danske delegation med H.M Kong Frederik i spidsen har fokus på at styrke den dansk-japanske samhandel og fremtidssikre Danmarks position som leverandør af højkvalitetsfødevarer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Programmet i Japan inkluderer møder med japanske importører, detailkæder og institutioner med særlig interesse for danske fødevareprodukter, heriblandt oksetungerne fra Danish Crown.