Abonnementsartikel

Jagtsæson er godt i gang, og i disse måneder drager mange jæger ud på jagt. Men husker de, at de stadig kan lave vildtpleje?

For mange jægere er vildtpleje en stor del af dét, at være jæger. I disse måneder skal årets vildtpleje og udsætning vise, om det bærer frugt, eller om vildtet er væk.

Selvom kalenderen siger vinter, og jagten forhåbentlig er godt i gang, er der stadigvæk mange tiltag, man fortsat kan gøre for at pleje sit areal. For vildtpleje foregår ikke kun om foråret og i sommermånederne, men hele året rundt. Det er på nuværende tid af året, at svarene kommer om, hvordan ens udsætning er gået, er der noget at komme efter, eller er det hele løbet væk. Det er klart, man sætter fasaner ud fra et ønske om, at vildtet skal blive i nærheden og ikke løbe væk. Det er jo ikke for naboens skyld, man sætter fugle ud. Men desværre ser jeg, at mange udsætninger mislykkes. Det kan skyldes, at fasanen ikke synes om at være der, hvor den er blevet placeret.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.