Abonnementsartikel

10.000 kroner i støtte skal være med til at give en perfekt oplevelse for deltagere og børn til europamesterskaberne i konkurrencepløjning

Det var en kærlig håndsrækning, der blev givet til LandboUngdom MidtVest fredag 16. maj.

Foreningen modtog nemlig et legat på 10.000 kroner, der skal være med til at skabe de perfekte rammer, når LandboUngdom MidtVest til efteråret holder europamesterskaberne i konkurrencepløjning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

17. og 18. oktober løber mesterskaberne af stablen nær Herning i Midtjylland – sideløbende med de danske mesterskaber. Men allerede nu er der fuld gang i planlægningen i den 15 mand store styregruppe, der er nedsat til at varetage koordineringen og planlægningen af det store arrangement.

Og det var netop formanden for styregruppen, Jes Andersen, der modtog legatet fra Herningegnens Landbrugsfond.

- Vi har søgt om 10.000 kroner, så derfor er det selvfølgelig glædeligt, at Herningegnens Landbrugsfond har valgt at tildele os så mange penge, fortæller en glad Jes Andersen.

- Pengene er ikke øremærket til noget specielt, men det er klart, at sådan en håndsrækning kan være med til at skabe endnu bedre rammer for deltagerne, der kommer fra hele Europa.

- Samtidig er pengene med til at give os bedre mulighed for at lave flere aktiviteter for børn på stævnearealet, fortsætter Jes Andersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var en annonce fra Herningegnens Landbrugsfond, der fik arrangørerne bag mesterskabet til at søge. Og LandboUngdom MidtVest var heldige med at være én af de i alt 14 foreninger, der fik overrakt legater fra Herningegnens Landbrugsfond.